Tule tarkistakaamme huivien ihana lämmö talvelle

käsin kehrätty tekstiilit ovat omat viehätysvoimansa. samoin kuin Master Weavers herättää legendaariset tyylit elämään. Joten jos olet rakastaja, keräilijä tai tutkija muodissa ja tekstiileissä, niin talven huivit ovat sitä, mitä vaadit mielestäsi tänä talvena.
Lähde: limereroad.comMitä huivit merkitsevät? Se on pala materiaalia, jota naiset käyttävät harteilla (joskus laitettuna olkapäälle) tai pään päälle, toisinaan käärittynä vauvan ympärille. Miksi kuitenkin? Pikemminkin ymmärrettävästi suojella itseään tai vastasyntynyttä talviväiliseltä. Talviturva syrjään, huivit lisäävät ainutlaatuisen suunnittelijan arvon yleiseen pukeutumiseen. Saree-, palazzo- tai anarkali -pukuissa käytettäessä huivilla on menetelmä houkuttelevaksi ja vaikuttaville.
Lähde: Local-moda.blogspot.comHistory of Shawls:
Sana ‘naisten käyttämä huivi on peräisin intialaisesta shalista (joka on miesten vaate, jolla on jäsentämätön pituus, sekä joko kudottu tai brodeerattu kuvio). Intian eurooppalaiset, jotka UNAM Pumas Paita käyttivät ensimmäistä serapetta, olivat pääasiassa miehiä. Siksi suuria korkealaatuisia huiveja nähtiin arvokkaina omaisuuksina, samoin kuin häissä ja kasteessa liitetyinä lahjoina.

Lähde: mimimatthews.comshawls vienninä:
Intia on ollut merkittävä tekstiiliviennin keskus 5000 vuodesta lähtien. Yksi Intian suurimmista viennistä tekstiilien maailmassa on ollut villaiset huivit. Monimuotoisuus ja variaatio tekevät huivista naisille täydellisen muotiasusteen. Katsokaamme nyt, millaisia huivit jokaiselle vaativalle maulle että tarpeeseen.
Lähde: Kashmirbox.com -kiinnostavat huivit Talvi täytyy:
Tässä on muutamia talvikauden näkyviä huivia, jotka ovat kotoisin maan eri alueilta:
1. Pashmina -huivit:
Ne löydetään Kashmirista, samoin kuin olennainen osa Intian ihanaa pohjoisinta määrittelyä. Pashmina -huivit on valmistettu alueellisen kashmir -vuohen fleece. Se menee sanomatta, että pashmina serape erottuu sen ainutlaatuisista pehmeyden Southampton FC Paita ja lämmön, värisilpailun sekä henkeäsalpaavien aiheiden ominaisuuksista.

Pashmina tehdään perinteisillä keinoilla, jotka eivät ole yhtä kiitollisia. Varovasti kudotut kukkakuviot integroituvat saumattomasti koko kankaan kanssa. Siksi pashmina serape on varannut sijainnin Australian Jalkapallomaajoukkue Paita itselleen maailmanlaajuisella kartalla, samoin kuin vain Intiassa.
Lähde: Mapsofindia.com2. Dorukha -huivit:
Nimen kuluessa tämä Kashmiri Serape on kaksipuolinen ”. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten sivujen kanssa, jotka käsittelevät ylöspäin, mikä on palautuvaa. Dorukha -huivit ovat olleet siellä 1860 -luvulta lähtien. Tiedätkö, että Shahtooshista rakennettu Dorukha -serape voi kuluttaa välillä 3000–7000 dollaria?

Lähde: Utsavpedia.com3. Kullu -huivit:
Tämä on kotoisin Himachal Pradeshista. Se, mikä tekee Kullu -serapeista erottuvan, on sen ainutlaatuinen kuvioitu rakenne. Slit -kuvakudoksen menetelmä sekä karkeampi tyyli on naisten Kullu -huivien tunnusmerkki. Raaka
Lähde: Abhijna-emuseum.com4. Naga -huivit:
Kuten nimi, tämä serape tulee Nagalandista. Eksoottiset tyylit kuvaavat perinteistä rituaali naga -huivia. Teemat kommunikoivat valtion tarinoita. Naga-huivit on valmistettu villasta punaisella, mustalla ja sinisellä väreillä, joilla on ominainen lisä-viekkaan kuvio. Backstrap -kangaspuut otetaan käyttöön valmistusprosessissa. Voit tehdä Naga Serape -sovelluksen sen geometrisillä muodoilla sekä tavallisen kudoksen maalla asetetuilla malleilla, mikä tekee siitä Naga -huivien korkealaatuisen erikoisuuden.

Lähde: Exoticindiaart.com [SC: Mediad]
5. Kalamkari -huivit:
Andhra Pradesh soittamalla! Kyllä, Kalamkari -huivit ovat kotoisin Andhrasta. samoin kuin ne eivät ole villaisia huivia, mutta puuvillapohjaisia käsin painettujen tai lohkopainettujen kuvioiden kanssa. Rikkailla, luonnollisilla väreillä koristeltuja uskonnollisia teemoja ovat ne, jotka tekevät näistä huivista naisille.

Huivien huolehtiminen:
Herkkä, vintage ja aarre pitää Serape pysyy kanssasi, mikäli huolehdit siitä hyvin vuosi toisensa jälkeen. Täällä ei ole niin ja But -arvoa. Joten miten tehdä kalliita ja suunnittelijoiden huiviasi pysymään vaatekaappissasi pitkään? Tässä on joitain vinkkejä:
Ei pesua pesuaineella tai saippualla. Päältä aina serape kuivaa, koska ne ovat yhtä hienoja ja sietävät kaiken tyyppisiä pensaikkoja tai vääntymiä.

Kuuletko musliinikankaasta? Laita arvokas serape siihen ennen kuin pidät sen vaatekaapissa. Estä serapen kääriminen muoviseen kansiin, koska se voi vahingoittaa serapetta nukan etenemisen vuoksi.

Säilyttäen huivia, pysy poissa naftaleenipallojen hyödyntämisestä.

Älä anna Serapesi kohdata kosteutta. Jos se tapahtuu, mene Drycleaneriin auttamaan sinua löytämään parasta toimivaa ratkaisua.

Vältä pashmina serape -sovellusta lämmön ohjaamiseksi. KunAina olet silittää pashmina, peitä se suojakankalla ja silittää sitten Serape alhaisella lämpötilalla.

Sopiva tapa varmistaa, että pashmina tai Jamawar pysyy kanssasi monien vuosien ajan, on antaa sen mennä asiantuntijan palauttamiseen muutaman vuoden kuluttua.

Lähde: Yourselegont.blogspot.comso tarkalleen kuinka löysit tämän artikkelin huivista talveksi? lämmittää sydämesi simpukoita? Toivottavasti sinulla on käsite huivityypistä ja tarkalleen kuinka suojata niitä pitkään elämään. Kerro meille, onko sinulla minkäänlaisia jaettavia panoksia.

Add a Comment

Your email address will not be published.