Lomajuhlan suosituin muotikorukuvio

vie vaatekaappi aivan uudelle tasolle tämän vuoden merkittävimmän lomakorujen trendillä.

Lomajuhlat suosituin muotikorukuvio
Ketjun muotikorujen viehätys on tarkalleen, kuinka se voi lisätä uuden ulottuvuuden perustavanlaatuiseen farkkuun sekä teesiin pysyessään rentoina ja tyylikkäinä samaan aikaan. Ja parasta on, että voit esitellä mahtavaa muotikorukokoelmasi kerralla.

Tennisketju
Kuten ymmärrämme, että tennisketjun riipukset ovat aina muotikorujen kokoelmasi jokaiselle vuodenajalle, Helloce on tarjonnut muotikoruja, jotka ovat tehneet aitoja 18 karaatin kultapinnoituksen (5 Cerezo Osaka Paita kertaa upotettu) kappaleidensa yli, jolla . Myös kuutiometriä zirkoniumoksidi-timanteilla on 54 näkökohtaa sekä käsin asetettuja ketjuista, renkaista, rannekoruista sekä kaulakoruista, nämä uskomattomat sarjat varmasti tekevät sinusta kohteliaisuuksia.

Niille, joiden ihon sävy suosii lämpimämpiä sävyjä, yritä etsiä raskaan ketjun riipuksia ja kultaisia rannekoruja. Tämä brändikokoelma ei tarjoa vain miehille muotikoruja, mutta myös naisille. Helppo ja hienovaraiset ketjut sopivat hienointa tyylikkäämmälle ilmeelle. Jokaisessa asussa tyylisi piristämiseen ei ole rajaa.

Helloce 3 mm tennis riipus Kashiwa Reysol Paita valkokulta naisille
Fantastinen Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita asia muotikorujen käyttämisessä on kyky tuottaa uusi ilme joka kerta pelaamalla eri pituisia, muotoja ja materiaaleja. Se tarjoaa sinulle muodin joustavuuden luodaksesi ulkonäkäsi erityisesti kaikille juhlaksille tällä lomakaudella.

Kuuban tyyli
Perinteinen kuvio ja tärkeä 80 -luvulla näkyvä Kuuban linkki on mennyt lukuisiin muutoksiin, jotka on valmistettu kullasta valkokultaksi, platinaksi ja nyt ne on asetettu timanteilla.

Tämä tyyli on päätynyt niin sekoitettuna hip hop -muotokoruihin sekä pääkaupunkiseudun kulttuuriin, että voit tyypillisesti löytää sen kaikista tärkeänä ja ensisijaisena lisävarusteena jokaisessa musiikkivideossa, samoin kuin se olisi fantastinen t, jotta ulkoasu on ulkonäkyt Valtava juhla haluamasi kanssa.

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kesäaika
Tyylikkäät juhlavaatteet asettavat käyttövalmiiksi, joita voit ostaa parhaiten

Kokeile käyttää kultaketjun riipustasi, jonka pukeutumisella on sovittu kokoontumiseen. Tee riipuksesta maailman tyylikkäimpiä ja arvokkaimpia muotikoruja.

Edessä, löydä lomajuhlan suosituin muotikorukuvio toimittajamme Pick Plus -sarjan mukaan nyt ostoksille;

Helloce vaaleanpunainen sekä valkoiset kivet 3 mm tennisketju valkokulta
Helloce 5 mm ylösalaisin pupun päätä tennisketju valkokulta
Helloce 3mm 18K kultatennisketju + 5 mm kultatennisketjusarja
Helloce 3mm elinvoimainen 3 piikkiketjuinen ketju
Helloce ICED 20 mm neliö sekä pyöreät kivet Kuuban linkkiketju kullassa
Helloce kaksisävy 20 mm Miami Kuubalainen ketju valtava laatikkolukko
Helloce 12 mm ICED Miami Kuubalainen ketju valkokulta
Helloce ICED 18K GOLD 13mm Kuuban ketju
Helloce 8 mm/10 mm/12 mm/14 mm 8 ″ ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuubalainen rannekoru kultaa
Helloce ICED 8 mm Gradientin sininen kuubalainen rannekoru valkokulta

Add a Comment

Your email address will not be published.