10 uskomatonta muotivinkkiä näyttää korkeammalta

Kuka ei rakasta näyttää korkeammalta? Ja varsinkin jos olet lyhyt nainen, rakastat erilaisia ​​muoti temppuja, jotka saavat sinut näyttämään korkeammalta. Hyvä asia on, että Internet on upotettu tonnilla erilaisia ​​muotivinkkejä ja temppuja, jotka tarjoavat sinulle juuri sen.
[Lue myös: Kuinka lisätä korkeutta luonnollisesti]

Joten istu alas ja rentoudu, kun valaistamme sinua uskomattomilla vinkillä, jotka näyttävät korkeammilta, jotka voit saavuttaa näillä yksinkertaisilla Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita tavoilla.
Muoti temppuja, jotka tekevät sinusta näyttämään korkeammalta
Oikean asujen valitseminen on paras veto, jos haluat näyttää ohuemmalta ja korkeammalta. He naamioivat sinut oikeilla alueilla ja voit lopulta näyttää ohuemmalta kuin olet jo. Katsotaanpa joitain hakkereita, jotka saavat sinut näyttämään korkeammalta.
1. Korkea vyötärö palazzot
Korkea vyötärö palazzot tai housut luovat illuusion pienemmistä vartalosta ja pidemmistä jaloista; Lopulta lopulta etsit ja näyttää paljon korkeammalta kuin olet jo! Katso joitain tyylejä täältä:

2. Kiinnitä teellesi
Tee -kiinnitetty tekee sinusta ehdottomasti rakenteellisemmalta. Tämäntyyppiset vaatteet, jotka saavat sinut näyttämään korkeammalta, antavat hyvät näkymät, joten muista työntää kyseinen t-paita seuraavan kerran, kun olet menossa ulos. Hieman ylimääräistä korkeutta on aina ollut pluspiste.

[Lue myös: Mekot vatsan piilottamiseksi]

3. Lyhyet mekot ja lyhyet hameet
Nämä asut ovat loistava tapa näyttää kuumalta ja korkeilta lyhyille tytöille. Lyhyet mekot tai lyhyet hameet tarkoittaa enemmän ihoa, ja enemmän ihoa tarkoittaa, että jalkojen tekeminen näyttäisivät pitkänomaisesti kuin mitä ne ovat.

5. Aseta riippumatta siitä, tee siitä yksivärinen
Yksivärinen asu, joka on samanvärinen päästä päästä varpaisiin, luo pituuden illuusion. Joten tämä laajentaa vaatekaappivaihtoehtoja käyttääksesi mitä tahansa ministä maxi -mekkoon, jolloin voit silti näyttää korkealta.

6. Kampaukset, jotka saavat sinut näyttämään korkeilta
Joten kampauksellasi voi myös tehdä valtavan eron. Jos haluat lisätä Kawasaki Frontale Paita nämä muutama ylimääräinen tuuma, mieluummin laittaa hiukset ylös. Kokeile korkeaa pullaa, korkeaa poninhäntää, tyylikästä chignonia tai päällä.
[SC: Mediad]

7. Lattiapituus Anarkalis
Lattiapituus Anarkalis antaa jälleen illuusion pituudesta ja voit käyttää niitä helposti festivaaleilla ja juhlissa, joissa on vähän blingiä. Asia on, että sinun on varmistettava, että vartalo näyttää lyhyemmässä ja jalat näyttävät paljon kauemmin. Katsokaa joitain anarkalia, jotka ovat täydellisiä, jotta sinusta näyttävät korkeammalta:
[Lue myös: Kuinka lisätä korkeutta 25 jälkeen]

8. leimahtaneet Kurtis
Kurtis, jotka eivät pysy vartaloasi, ovat paljon parempia kuin ne, jotka halaavat kehosi kaikissa väärissä paikoissa. Jos ne ovat hieman leimahtuneita, näyttää siltä, ​​että olet ohuempi ja korkeampi. Eikö se ole paras tapaus?
Naisille, joilla on raskaampia lantioita ja suurempi hahmo, nämä Kurtis ovat paras veto, koska he voivat saada alemman osan näyttämään niin kapeammilta. Seurauksena on myös paljon korkeampi! Flared Kurtis on aina win-win-tilanne!

9. Syvä V-kaula-aukko puseroillasi
Pyydätkö puseroa, etnistä takkia tai kurtaa, yritä keskittyä syvempien V-kaula-aukkojen käyttämiseen. Kun käytät syvempää pääntie, huomio kiinnitetään aina vartalon yläpuolelle ja tämä Rangers FC Paita tekee käyttäjän näyttämään paljon korkeammalta kuin hän on jo!
Jos et ole niin mukava käyttää syvää V-kaulaa, voit jopa valita Kurtis- tai puserot, joissa on kauha kaulaa, jotka putoavat diagonaalisesti kaulaan. V-kaula-aukon puserot, joissa on Lehengat, näyttävät erityisen kauniilta! Aika osoittaa tuo abs eikö? Bling se oikealla tavalla ja olet hyvä mennä!

10. Silkki- ja kreppi -sarees
Silkki ja kreppi ovat kaksi sinisääkettä, jotka tarttuvat vartaloosi ja antavat sinulle oikeat ääriviivat. Raskaat silkkiharjat, joissa on paljon kirjontaa, eivät vain näytä raskaalta vartalolta, mutta ne saavat myös sinut näyttämään suuremmalta. Kiinnitä silkkiin, joka on herkästi brodeerattu tai paljastettu sarees ohuempi ulkonäkö.
[Lue myös: milloin tytöt lopettavat kasvamisen]
Katso joitain silkki -sareesia, jotka voivat tehdä sinusta näyttämään korkeammalta:

Joten tässä on kymmenen tapaa, jotka takaavat sinusta näyttämään korkeammalta. Muista, että lopulta se on aina tapa, jolla kannat itse. Joten olitpa ohut tai tilaa vievä, lyhyt tai pitkä, pidä yllä olevat vinkit mielessä ja ole varma siitä, mitä käytät!
Kuvien lähde: Pinterest

Add a Comment

Your email address will not be published.