Fancy -opetusohjelma meikistä punaisella pukulla

Ei palkintoja arvaamisesta, että lomakausi on täällä, joten punainen saattaa olla värikoodi monille lomajuhlille. Ongelmana on, kun käytät punaista mekkoa, mitä meikkiä punaisella pukulla olisi. Lisäksi mikä on sinun kampauksesi punaiselle mekkolle, huulipuna käytettäväksi punaisella pukulla ja niin.

Ei huolestu. Tässä on joitain käsitteitä siitä, mitä huulipunaa käytettäväksi punaisella mekolla, punaisella pukumeikkillä, meikkillä, joka valitsee punaisen pukujen ja meikin Red Prom -pukuille, jotka auttavat sinua näyttämään femme fatalea juhlajuhlissa.
[Lue myös: Bollywood -meikkiongelmat 2016]
1. alaston hehku punaisella
Punainen puku näyttää yleensä kirkkaalta ja mielikuvitukselta, mikä saattaa lopulta tehdä sinusta näyttämään olevani. Tämä saattaa olla yksi syy siihen, miksi tähdet ovat omaksuneet alaston hehku punaisille mattoille. Kasvot eivät tarvita kasvoilla, vain alaston pronssinen hehku on riittävä.

Vältä perustaa ja levitä sävytetty kosteusvoide. Noudata sitä levittämällä mineraalien hehkujauhetta kasvoillesi. Saadaksesi säteileviä poskia levittämällä jauhetta ja sitten bronzing -jauhetta omenoihin poskiluiden alla. Silmillesi kaikki, joita vaadit, on luonnollinen, matta luomiväri, musta ripsiväri sekä Kohl -lyijykynä. Kokonaisuuden kokonaismäärä levittämällä pelkkä huulikiilto tai alaston huulipuna.

2. Punainen punaisella
Kun se koskee punaisen mekon valitsemista meikkiä, punaisen huulipunan asettaminen on perinteinen väri, mutta sinun on oltava positiivinen vetämällä se läpi.
Mutta todellakin voit valita tämän vahvan ilmeen, jos sinulla on yöjuhlat. Aloita pohjapohjalla ja käytä kevyttä punastua poskien omenoissa. Tarjoa ripaus voimakasta silmälasia, mieluiten siivekäs silmälasia ja fluffy -näköisiä vääriä silmäripsitä silmiin. Ei kuitenkaan tummaa luomiväriä, kiitos. Jos haluat ripauksen luomiväriä, luonnollinen hohtava luomiväri olisi ihanteellinen.

[Lue myös: meikki vaaleanpunaiselle mekkolle]
Mitä tulee huulipunaan, jota käytetään punaisella mekolla, käytä täsmälleen sama punainen kuin puku tai yksi täsmälleen samasta perheestä. Miksi minkä tahansa tyyppinen muu punainen on ristiriidassa neiti kuuman punaisen ilmeen kanssa. KYLLÄ, TÄYTÄ MEKISTÄ PUNAINEN PUUSKIRJA.

Aloita meikki sävytetyllä kosteusvoudella. Noudata sitä hyödyntämällä neutraalia väriä luomiväriä. Hyödynnä lyijykynä silmälasia ja sekoita luomiväriä käyttämällä sormeasi. Kun otetaan huomioon, että silmämeikin on oltava minimaalinen, mene väärennettyihin ripset.

Käynnistä ripsiväri Inter Milan Paita ripsivärillä. Tarjoa vähän väriä poskiluihin, mutta ei äärimmäistä korostamista. Hiulsi suhteen sävytetyn huulikiilto on oltava riittävä. Lisäksi ei ole vaurioita pelkän vaaleanpunaisen huulipunan tai jonkin hohtavan levittämisessä.
4. Huulet ja naulat
Kun se liittyy meikkiaikaan, huulet ja kynnet ovat erittäin paljon alueita, jotka vaativat huomionne. Vaikka voit valita vaaleammat huulipunan sävyt ja sävytetyn huulikiilto, valitse alastonvärit kynsilakan suhteen.
[SC: AZ Alkmaar Paita Mediad]
5. Kampaus
Punaisen mekon kampauksesta puhuminen helpompi kampaus näyttäisi hyvältä. Estä tiukka kiharat tai hienostunut kampaus. Täydellinen asia olisi valita jonkin verran käpristyneitä hölynpölyjä, jotka syksyisi harteillasi.

Jos sinulla on paljon Gamba Osaka Paita enemmän suosituksia tai ideoita meikistä punaiselle prom -mekkoon, mitä huulipunaa punaisella mekossa, punaisella pukumeikkillä tai kampauksella punaiseen mekkoon, säveltä sitten nopeasti. Emme haluaisi, että paljon sinun kaltaisia punaisia pukujen käyttäjiä menetetään näyttämään kuumalta ja seksikkältä.
Kuvien lähde: Pinterest

Add a Comment

Your email address will not be published.