Hiustenhoitoideoita tämän värien juhla -juhla

Holi on erittäin vilkas ja hauska tapaus. Käytetyt värit, vaikkakin hauskaa, voivat kuitenkin tuhota hiukset. Joten miten Jalkapallo Paita sinulla on hauskaa, mutta varmista, että hiukset eivät koe vaurioita värissä olevista äärimmäisistä kemikaaleista? No, noudata vain hiushoitoideoitamme auttamaan sinua turvaamaan hiukset ja tuulen Holin kanssa.
Sulje hiusjuuret hoitoaineella
Erinomainen tapa lisätä suojakerros hiuksiin, tiivistämällä se väreistä onnistuneesti ja hylkäämällä ne tunkeutumasta hiusjuuriin, on levittää hoitoaineita hiuksillesi. Sen sijaan, että levittäisit hoitoainetta märiin hiuksiin ja pesevät ne yleensä, levitä hoitoaine kuiville hiuksillesi ja siirry sitten eteenpäin ja osallistua kaikkiin HOLI -juhliin. Hoitoaine ei vain suojaa hiuksiasi, mutta päädyt myös pehmeisiin hiuksiin, jotka ovat olleet hyvin ehdollisia tuntien aikana.
Lähde: Bollywoodshaadis.combraid hiuksesi
Jos sinulla on keskipitkät hiukset, se on erinomainen konsepti hiusten punottamiseen. Tällä tavoin hiuksesi eivät ole yhtä hyvin solmittuja ja epätoivoisia sekä hauskanpitojen ja frolicin jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hiuksesi tiukkaan pullaan sen kiinnittämiseksi.

Lähde: Cloudfront.net -peitto hiuksesi bandanalla
Harkitse hiusten peittämistä bandannalla tai huivilla. Tämä voi todella mennä pitkään menetelmään hiusten suojaamiseksi ja pitämällä ne turvassa kyllästettävistä holiväreistä. Jos et pääse kädet bandanalle, voit käyttää mitä tahansa pyyhkeestä dupattaan peittääksesi pään vähentämään vaurioita.
Lähde: WordPress.comApply kookosöljy hiuksillasi
Sen sijaan, että levittäisit hoitoainetta, voit sen sijaan valita Borussia Monchengladbach Paita levittämään kookosöljyä hiusten ympärille. Tämän tekemisen lisäetu on se, että vaikka et voi levittää Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita hoitoainetta päänahan, koska se jättää päänahan rasvaiseksi ja tee hiusten limppu, mikään ei estä sinua levittämästä kookosöljyä päänahan. Joten suojaat vain hiuksesi, vaikka myös päänahasi.
[SC: Mediad]

Lähde: WordPress.come Selkeys shampoo
Selventävät shampoot on erityisesti muotoiltu puhdistamaan päänahan, päästäkseen eroon kaikenlaisista epäpuhtauksista. Tämä tekee heistä ehdottoman välttämättömän holi-kauden. Värien jäännökset, jos niitä ei eliminoida kokonaan, poistuu päänahan ja hiusten päälle, samoin kuin voi lopulta aiheuttaa hiusten menetystä, rikkoutumista ja kutina. Joten sijoita loistavaan selkeyttämiseen shampooon auttaaksesi sinua tekemään hiuksista ja päänahan piikikäs puhtaasti.
Lähde: Viewpoints.comuse A -hiusmaski
Riippumatta tarkalleen kuinka paljon varotoimenpiteitä olet ottanut sekä varovainen, hiuksesi kärsivät edelleen, vaikkakin pienemmässä määrin. Joten tarjoa sille parannus syvän ilmastointi hiusmaskissa auttaakseen sitä palauttamaan kiilto. Voit myös nauttia kuumista öljyhieronnoista sekä hiusterveyskerhojen hoidosta auttaaksesi hiuksiasi toistumaan kaikesta, mitä se meni Holin aikana.

Lähde: feminiya.comrefrain käyttämästä lämpimiä hiuksiasi
Pari muutaman viikon ajan HOLI: n noudattamisesta yritä pidättäytyä hiustenkuivaajan tai suoristamisen tai hiusten suoristamisesta tai käpristyksestä. Hiuksesi tarvitsevat pitkään korjaamaan itse töitä ja palauttamaan sen joustavuuteen ja tekstuuriin. Lämpimän hiusten käyttäminen heikentää vain sitä vain.
Lähde: Gloss.comFollow ideoitamme varmistaaksemme, että hiuksesi eivät koe kaikesta HOLI: n aikana ollut hauskaa. Ainoa mitä vaadit tehdä, on ottaa joitain varotoimenpiteitä varmistaaksesi, että hiuksesi on kiinnitetty mahdollisiin vaurioihin. Nyt kun ymmärrät kaiken, mitä sinun pitäisi tehdä hiusten turvaamiseksi, älä pidä itseäsi. Päästä irti niin hyvin kuin päästä Holin hengelle!

Add a Comment

Your email address will not be published.